Nakon što je juče objavljeno da je Čedomir Jovanović reketom tukao vlasnika privatne klinike za fizikalnu terapiju lider LDP-a oglasio se na Instagramu.

Dezinfekcija Beograd

Fokusiran sam na suštinu, isključujem sve ostalo. Nisam siguran šta mogu da očekujem u budućnosti, ali je se ne plašim jer znam za koga živim. Za one koji su “ja”…Anđeliju, Zoru, Janu, Mihajla, Hris, Jelu…i vas retke koji ste uprkos svemu ostali moji….i delim vaše breme kao što vi delite moje. Živim za to, volim zbog toga”, napisao je.

FOTO: BUDIKRAKEN / INSTAGRAM

Podsećamo, Čedomir Jovanović, lider LDP izudarao je reketom za tenis D.I. (41) vlasika privatne klinike za fizikalnu terapiju. Incident se dogodio juče oko 17 časova na Novom Beogradu u ulici Milutina Milankovića broj 1 ispred Klinike za fizikalnu terapiju u vlasništu D.I.

Kako je vlasnik klinike posvedočio policiji, iz crnog džipa je “izašao političar Čedomir Jovanović i napao ga reketom za tenis”. Prema policijskom izveštaju, a na osnovu svedočenja D.I. Jovanović mu je zadao više udaraca u predelu glave i tela.

Izvor