Subscribe for notification
Kategorije: Politika

OBRADOVIĆ POZIVA GRAĐANE NA ULICE Incidente ispred Skupštine nazvao "ustankom protiv vlasti" CEPALI LAŽNE NOVČANICE OD 100 EVRA

Podeli
Advertisements

Lider Pokreta Dveri Bosko Obradović incidente koje su poslanici Dveri pravili ispred i u holu skupštine nazvao je “ustankom protiv vlasti”, a svoje poslanike je nazvao pobunjenim ljudima.

Posle nereda koje su izazvali, Obradović je novinarima rekao da poziva gradjane širom Srbije na proteste, odnosno da sutra u 19 časova dodju na gradske trgove u svim opštinama i gradovima svojim vozilima, da formiraju kolone i protestuju do 20.05 časova.

Pošto su pred kamerama pocepali lažne novčanice od po 100 evra, Obradović je rekao da na taj način poručuju vlasti i predsedniku Srbije da oni nisu na prodaju već “pobunjeni ljudi”.

Obradović tvrdi da vlast svaki dan izvodi “državni udar”, a u prilog tome naveo je izmene dva izborna zakona koja su danas na dnevnom redu parlamenta, i to 45 dana pre izbora.

Obradović je na kratko prekinuo konferenciju za novinare, jer je u tom trenutku u zgradu ulazio lider LDP-a Čedomir Jovanović kome su pristalice Dveri počele da viču: “Izdao si Kosovo, pogledaj se na šta ličiš, kradeš na 20 godina, narkomanu jedan, Čedo, lopove”.

Izvor

Nedavne Vesti

Ambasador SAD u Prištini: Poštovati sudske odluke na KiM

Ambasador SAD u Prištini Filip Kosnet pozvao je na poštovanje sudskih odluka na Kosovu i… Opširnije

3 сата

Betis slavio i sa igračem manje, da li imamo sigurnog putnika u Segundu?

Fudbaleri Betisa pobedili su u gostima ekipu Ueske rezultatom 2:0 (0:0) u poslednjem meču 18.… Opširnije

3 сата

Vreme danas: Oblačno, mestimično sa snegom, sutra tmurno i hladno

Vremenska prognoza za sredu 27. januar Izvor Opširnije

4 сата

TARZAN IPAK NAPUŠTA SRBIJU Đukanović, Abazović i Radulović se dogovorili o opozivu sedam ambasadora

Predsednik Crne Gore Milo Ðukanović, potpredsednik Vlade Dritan Abazović i ministar spoljnih poslova Ðorđe Radulović… Opširnije

6 сати

Vučić i Šib: Srbija najvažniji partner Nemačke u razvojnoj saradnji

Predsednik Aleksandar Vučić danas je u razgovoru sa ambasadorom Nemačke Tomasom Šibom izrazio zahvalnost nemačkim… Opširnije

12 сати