ŠOKANTNO: Evropska komisija 2011. u stripu “Zaraženi” nacrtala korona krizu i izlaz iz nje: Predvideli virus koji dolazi iz Kine, karantin i svoju pobedu?!

BAŠ kao u kultnom srpskom filu “Ko to tamo peva”, kada bolešljivi Bora Stjepanović konstatuje da je “sve to već negde video u snu”, i u Briselu se prisećaju korone. Naime, Evropska unija je 2011. naručila i objavila strip “Zaraženi” koji je jezivo predvideo ono što se događa sa globalnom pandemijom kovida 19. Međutim, u ovoj propagandnoj prezentaciji obračuna sa virusom, globalistički birokrati na kraju spasavaju planetu.

Link do publikacije: https://op.europa.eu/en/publication-detail/-/publication/4cc2ea93-d003-417e-9294-1103a6ee877d

Kako piše “Samit njuz”, strip “Zaraženi” je produkcija Međunarodne grupe za saradnju i razvoj Evropske komisije.

komisije. Nije bio namenjen širokoj javnoj potrošnji, već se delio unutar institucija EU. Napravljeno je svega nekoliko stotina stripova?!

Grafički roman prikazuje naučnike u laboratoriji u Kini koji eksperimentišu sa smrtonosnim patogenima. Odjednom se iz budućnosti pojavljuje “junak” upozoravajući vlasti na nadolazeću pandemiju i predstavlja protivotrov iz svemira. Onda junaku zli oportunisti ukradu lek i prodaju ga farmaceutskoj kompaniji.

Nacrtana priča iz 2011. sadrži i prenos novog virusa sa životinja na ljude na prepunoj pijaci poput one u Vuhanu!

– Zaista, zamislite da li ste na ovoj pijaci zaraženi novim zaraznim agensom – kaže glavni savetnik UN za zarazne bolesti, dodajući: – Verovatno to ne biste ni shvatili do kraja inkubacionog perioda.

Publikacija sugeriše da bi avionski letovi ubrzali širenje bolesti, zatim se “crta” neuspeh Svetske zdravstvene organizacije da deluje dovoljno brzo da zaustavi pandemiju. U stripu je oslikano i zasedanje Parlamenta EU, u kojem se Brisel zalaže za integrisanu evropsku saradnju u vezi sa globalnim zdravstvenim pitanjima i predstavlja agenda “Jedinstveno zdravstvo” (One health).

Takođe, tokom “virusa” predviđene su drakonske mere bezbednosti, uključujući socijalno distanciranje, koje svakodnevni život čine “potpuno nepodnošljivim”. Na kraju, po vlastitoj fikciji evrokrata, njihov globalizam spasava planetu.

Poslednji crteži stripa pokazuju zasedanje Parlameta EU i slavlje pobede nad virusom.

U zbilji, šef EU za nauku 2020. je podneo ostavku zbog nestručnog odgovora na virus korona od institucija EU.

Preporučeno za vas